Waarom speeddaten?

Een heleboel redenen...

Bijvoorbeeld bij online daten, kan het gebeuren dat je al een tijdje met iemand gechat hebt, maar dat je nog steeds niet zeker weet wie er voor je zal staan wanneer je aan je eerste live-date begint. Nare verrassing hé, wanneer de online foto's van je date niet correct blijken te zijn...

Bij speeddaten weet je wél wie je mag verwachten op date, want je hebt die persoon al eens persoonlijk ontmoet. Je speeddate gesprekje van 7 minuten was net lang genoeg om een eerste indruk op te doen en je ervan te verzekeren dat je niet met iemand op date vertrekt die je écht niet ligt. Een date met Mister Wrong wordt je dus bespaard. Het enige risico is dat je hoogstens 7 minuten aan tafel zit met iemand die je minder ligt.

Tijdens het speeddaten geef je enkel je voornaam en de eerste letter van je familienaam vrij. Dat is ook de enige informatie die op het scherm zal verschijnen, wanneer je achteraf thuis gaat aanduiden wie je terug wil zien. Lekker anoniem dus en daardoor kan je met iedereen vrijuit en zonder zorgen praten.

Je hoeft ook niet uit te leggen of je wel of niet interesse hebt om die persoon beter te leren kennen, want dat doet ons online matchsysteem voor jou! Enkel wanneer er wederzijdse interesse, en dus een match is, worden contactgegevens uitgewisseld.

Het is ook gewoon leuk om te doen! Een avondje gaan speeddaten is altijd een bijzonder avondje uit en geef toe, het is wel erg makkelijk om op 1 locatie en op 1 avond zeker 7 vrijgezellen van jouw leeftijd in jouw buurt te ontmoeten, nietwaar?

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.