Speeddating Gent, waar ben je aan begonnen

Je bent een beetje zenuwachtig? Volstrekt normaal, maar het komt allemaal goed!

Het is zover, je hebt je ingeschreven voor onze speeddating in Gent. Je hebt een mailtje ontvangen dat je inschrijving gelukt is, dat we je betaling goed ontvangen hebben en waar en wanneer we je precies verwachten. Naarmate de datum dichterbij komt, word je misschien wel wat zenuwachtiger... Dat is volstrekt normaal, maar eigenlijk ook voor niets nodig. Je bent in goede handen en er staat je gewoon een leuke avond uit te wachten. Dat is beloofd!

Je bent niet alleen op de speeddating in Gent!

Natuurlijk ben je niet alleen op onze speeddating in Gent. Er zijn namelijk minstens 7 singles dames en minstens 7 single heren die net zoals jij nieuwe mensen willen leren kennen. Dat zijn er trouwens vaak ook meer, want dat je minstens 7 vrijgezellen gaat ontmoeten van ongeveer jouw leeftijd en uit jouw buurt is gegarandeerd, maar meestal hebben we meer inschrijvingen en zal je op de speeddating in Gent zelfs meer dan 7 singles ontmoeten. Een leuk extraatje...

En ook wij zijn van de partij! We laten je heus niet aan je lot over hoor. Onze speeddate moderator staat al aan de inkom klaar om je op te wachten, je te verwelkomen en om je 2 drankbonnetjes te overhandigen. Die waren namelijk inbegrepen in je inschrijvingsgeld voor de speeddating in Gent.

Je bent in goede handen

Bestel je gerust even een drankje, want we wachten nog even tot iedereen aanwezig is om een woordje uitleg over het verloop van de avond te geven. We vertellen gewoon nog even hoe alles praktisch zal verlopen, maar dat had je ook allemaal al op de website gelezen. Niets nieuws dus.

Toch is dit hét moment om al je vragen te stellen. De uitleg geven we namelijk apart aan de dames en aan de heren. Je maakt dus zeker geen slechte indruk nog voor de speeddating in Gent gestart is, wat je ook wil vragen!
Klaar om aan de speeddating in Gent te beginnen?
Relax! Je eerste gesprekspartner is vast even zenuwachtig als jij. Misschien heb je helemaal geen idee wat je moet zeggen of vragen, maar begin al even met je voor te stellen en je zal zien dat het ijs onmiddellijk gebroken is.

Voor iedereen geldt hetzelfde, jullie zijn allemaal naar deze speeddating in Gent afgezakt om nieuwe mensen te leren kennen en het is voor iedereen wel een beetje wennen in het begin van de avond. De andere deelnemers zijn gelukkig even sociaal als jij, want het concept van speeddating trekt nu eenmaal sociale en extraverte mensen aan en dus geraken jullie ongetwijfeld wel vlot aan de praat.

Na het eerste gesprekje heb je het principe helemaal door en vallen de zenuwen helemaal weg voor de volgende praatjes en dan wordt het fun!

Succes en veel plezier!

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.