Hoe verloopt zo’n speeddate in Antwerpen

Welkom!

Een van onze collega's staat je al op te wachten op de speeddate locatie in Antwerpen. Hij/Zij zal de hele avond aanwezig zijn om de avond in goed banen te leiden. Als je toekomt op de speeddate in Antwerpen, kan je je best eerst even aanmelden. Zo kan de speeddate moderator je aanwezigheid noteren, maar ook meteen je 2 drankbonnetjes overhandigen, want die waren inbegrepen in je inschrijvingsgeld.

Bestel daarmee gerust meteen een drankje, want we wachten nog even tot alle kandidaten er zijn om een woordje uitleg te geven en de speeddate in Antwerpen van start te laten gaan.

Iedereen klaar?

Van zodra alle kandidaten aanwezig zijn, overlopen we eerst nog even hoe deze speeddate in Antwerpen zal verlopen. Dit is ook het moment om al je vragen te stellen. De uitleg geven we apart aan de dames en daarna ook aan de heren, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je vraag meteen slechte punten zou opleveren bij de singles die je nog zal ontmoeten.

We verklaren nu deze speeddate in Antwerpen voor geopend.

De dames hebben intussen een tafeltje uitgekozen. Dit wordt hun vaste plek voor de avond. De heren nemen plaats aan een willekeurig tafeltje en het eerste gesprekje van 7 minuten kan beginnen. Je mag trouwens kiezen waarover je praat, want het is de bedoeling dat je in die 7 minuten vooral een eerste indruk opdoet van de persoon tegenover je zodat je nadien kan bepalen of je die beter wil leren kennen.

Na 7 minuten slaat de gong en dat is het signaal dat de heren mogen doorschuiven naar een volgend tafeltje en een volgende te ontmoeten dame. Zo zal je op het einde van deze speeddate in Antwerpen minstens 7 (en soms meer) vrijgezellen van jouw leeftijd en uit jouw buurt ontmoet hebben.

Halverwege slaat de gong 2 keer, dat is het teken dat we even gaan pauzeren. Van al dat praten, krijg je dorst en in de pauze kan je een drankje bestellen. Tijdens het speeddaten zelf kan de bediening namelijk moeilijk drankjes rondbrengen omdat we elke 7 minuten doorschuiven.

Iedereen ontmoet?

Heb je alle deelnemers ontmoet, dan zit het officiële gedeelte van deze speeddate in Antwerpen erop maar daarom is de avond nog niet voorbij. Als je dat wil, kan je gerust nog even blijven napraten met de andere kandidaten aan de bar.

Hoe gaat het dan verder?

Tijdens de speeddate zelf heb je enkel je voornaam en de eerste letter van je familienaam verklapt, want speeddating gebeurt volstrekt anoniem. Hoe kan je dan afspreken met die ene single die je wel zag zitten?

Van zodra je thuis bent, kan je via onze website gaan aanduiden welke singles een indruk op je hebben nagelaten. Je krijgt namelijk een lijst te zien van alle singles die je tijdens de speeddate in Antwerpen ontmoet hebt en nu is het aan jou om de vrijgezellen aan te kruisen die je eventueel beter zou willen leren kennen. Je ziet natuurlijk enkel hun voornaam en de eerste letter van de familienaam, dus neem eventueel je notities bij de hand om zeker te zijn dat je de juiste mensen aankruist. Je mag 1 iemand aanduiden, maar ook meerdere!

De andere deelnemers doen net hetzelfde. Is er geen wederzijdse interesse, dan gebeurt er niets. We geven dan ook geen namen of contactgegevens vrij. Is de klik wél geheel wederzijds, dan ontvangen jullie beiden een mailtje met elkaars contactgegevens om een afspraakje te plannen.

Wist je trouwens dat je zelf kan bepalen welke gegevens je wil vrijgeven? Je kan per deelnemer aanduiden of hij/zij bij een eventuele match je telefoonnummer, e-mailadres of beide mag ontvangen.

Klink leuk? Eerst inschrijven dan voor zo'n speeddate in Antwerpen

Als je niet alleen wil weten hoe een speeddate in Antwerpen eraan toegaat, maar het ook echt eens wil ervaren, dan reserveer je best tijdig je plekje. De speeddates in Antwerpen zijn populairder dan ooit en de plaatsen zijn snel volzet.

Neem dus meteen een kijkje in de kalender en schrijf je in om zeker te zijn van een plekje!
Succes!

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.