Waarom geen cadeaubon “speeddaten Antwerpen”

Geef eens een lief cadeau!

Je wenst je single vrienden vooral een tof lief toe? Je kan een blind date voor hen regelen met een van je andere single vrienden, maar die geste valt meestal niet in goede aarde. Hoe zou je zelf zijn als je single bent en je vrienden gaan zich bemoeien met je datingavonturen?

Tenzij je natuurlijk een cadeaubon "speeddaten Antwerpen" schenkt. Dat cadeau wordt vast wél geapprecieerd. Je geeft namelijk geen date, maar vooral een bijzondere ervaring en een unieke avond uit met andere singles cadeau met deze geschenkbon.

Wat geef je dan precies cadeau?

Speeddaten is vooral een belevenis. Op 1 avond tijd zal je single vriend(in) maar liefst minstens 7 andere vrijgezellen uit de buurt en van ongeveer dezelfde leeftijd ontmoeten en dat kunnen er zelfs meer zijn.

Met elk van de kandidaten wordt een kort gesprekje van 7 minuten gevoerd waarbij enkel de voornaam en de eerste letter van de familienaam worden verklapt. Speeddaten in Antwerpen gebeurt namelijk volstrekt anoniem. Na de avond kunnen de deelnemers thuis via de SmartVibes website aanduiden wie ze eventueel beter willen leren kennen en enkel bij wederzijdse interesse worden er contactgegevens uitgewisseld.

Of hij/zij er nu wel of niet de m/v van zijn/haar dromen zal tegenkomen, een leuke avond vol afwisselende gesprekjes en verrassende ontmoetingen is op zijn minst gegarandeerd.
Een betaalbaar cadeau met grote waarde
Een Speeddaten Antwerpen cadeaubon kost slechts 39,00 euro. Daar zit de speeddate ervaring in inbegrepen, maar je single vriend(in) krijgt bij aankomst op de speeddate locatie ook 2 drankbonnetjes overhandigd.

Je cadeautje van 39 euro omvat dus een toffe avond uit én 2 drankjes. En als de ontvanger tijdens de speeddate in Antwerpen ook Mr./Mrs. Right ontmoet, dan heb je niet alleen een tof cadeau gegeven, maar ook een geschenk van onschatbare waarde!

Een cadeaubon die niet in de kast blijft liggen

De ontvanger van de cadeaubon "speeddaten Antwerpen" kan helemaal zelf bepalen wanneer hij/zij die wenst te verzilveren. De speeddate events worden wekelijks georganiseerd op doordeweekse avonden en dus is er vast wel een datum in de speeddate kalender die in de drukke agenda past. De cadeaubon blijft bovendien ook onbeperkt geldig. Zo hoeft je single vriend(in) geen rekening te houden met een vervaldatum en kan hij/zij deze leuke manier van dating uittesten op een moment dat hij/zij ook écht zin heeft om nieuwe mensen te ontmoeten.

Verkocht?

De cadeaubon "speeddaten in Antwerpen" kan je snel en gemakkelijk via de SmartVibes website bestellen. Je krijgt dan meteen een pdf bestand met de waardebon toegestuurd zodat je die nog van een grote strik kan voorzien en er je persoonlijke boodschap bij kan noteren.

Bestel hier je cadeaubon speeddaten Antwerpen. Wij duimen met je mee!

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.