Over Speeddating Vlaanderen

Hoe kan je Speeddating Vlaanderen bereiken?

We hebben liefst dat je via e-mail contact opneemt. Zo hebben we meteen je contactgegevens bij de hand wanneer we in het systeem ingelogd zijn.
Mailen kan via contact at speeddatingvlaanderen dot be.

Na 17 u kan je ons ook telefonisch bereiken. Ons nummer is Toon ons telefoonnummer. Misschien zijn we net even een woordje uitleg aan het geven aan onze deelnemers op een speeddate avond en kunnen we je oproep niet meteen beantwoorden. Laat dan aub een berichtje na op de voice mail en we bellen je zo snel mogelijk terug!

Wie is Speeddating Vlaanderen?

Speeddating Vlaanderen en SmartVibes zijn initiatieven van Smart Flash bvba. Deze vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel in de Bergendriesstraat 39 in 9160 Lokeren (BE 0478.105.179). Ontdek ook de reizen voor single van Smartglobe

Smartflash beschikt ook over franstalige speed dating evenementen. Deze vind je op speeddatingbelgique.be.

Missie & Visie

Speeddating Vlaanderen en SmartVibes hebben als doel om activiteiten te organiseren voor singles zoals netwerking avonden, singles feestjes,... Zowel het respect voor de privacy en levenssfeer van de deelnemers als een kwalitatieve organisatie van de evenementen zelf vinden we erg belangrijk.

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.