Speeddaten in Gent, hoe werkt dat

Eerst wat praktische zaken

Wil jij ook eens komen speeddaten in Gent? Dan moet je je eerst even inschrijven via deze website. Speeddaten in Gent kan je namelijk enkel meemaken als je je vooraf registreert en inschrijft. Zo weten wij trouwens ook perfect wie we mogen verwachten en kunnen we je minstens 7 ontmoetingen met andere vrijgezellen uit jouw buurt en van jouw leeftijd garanderen. Jawel, dat kunnen er dus ook iets meer zijn.

Je krijgt meteen na je inschrijving een mailtje dat die gelukt is en dat we je betaling hebben ontvangen. Nadien krijg je ook nog een mailtje met praktische zaken zoals waar en wanneer we je precies verwachten.

Speeddate day!

Op de dag zelf zal een van onze moderatoren je aan de inkom van onze speeddate locatie opwachten. Hij/zij zal je verwelkomen en je de 2 drankbonnetjes overhandigen die in je inschrijvingsgeld waren inbegrepen. Die kan je trouwens meteen gebruiken, want we wachten nog even tot alle kandidaten aanwezig zijn om het speeddaten in Gent te laten beginnen.
Is iedereen present? Dan overlopen we eerst nog even hoe de avond praktisch zal verlopen. De dames en de heren krijgen de uitleg apart zodat je zonder zorgen al je vragen kan stellen. En dan gaan we van start!

Klaar?

De dames hebben een tafeltje uitgekozen. Aan dit tafeltje zullen zij de hele avond doorbrengen, want het zijn de heren die na elke 7 minuten zullen doorschuiven.

Je voert met elke deelnemer een gesprekje van 7 minuten. Zijn die voorbij, dan slaat de speeddate moderator op de gong. Dat is het signaal dat de heren mogen doorschuiven naar een volgend tafeltje en een volgende te ontmoeten dame en zo heb je op het einde van de avond iedereen ontmoet.

Halverwege het speeddaten in Gent, zullen we een korte pauze inlassen en ook als je iedereen ontmoet hebt, is de avond nog niet voorbij. De keuze is geheel aan jou, maar je mag gerust nog even blijven napraten met de andere deelnemers aan de bar. Zo kan je nog heel wat extra vragen stellen die je niet in je gesprekje van 7 minuten had gekregen of gewoon nog even gezellig verder praten met die ene single die je toch wel aanspreekt.

Anonimiteit blijft troef!

Speeddaten is net zo populair omdat je nieuwe mensen kan ontmoeten op een veilige en anonieme manier. Je verklapt tijdens het speeddaten in Gent namelijk alleen je voornaam en de eerste letter van je familienaam en ook aan de bar geef je je volledige naam niet vrij. Zo kan iedereen vrijuit en zonder zorgen met iedereen kennismaken.

Het is pas nadien dat je thuis via onze website gaat aanduiden welke singles je beter wil leren kennen. De andere kandidaten doen net hetzelfde en enkel wanneer jullie elkaar hebben aangekruist, ontvangen jullie elkaars contactgegevens. Je bepaalt dus helemaal zelf wie eventueel je contactgegevens mag ontvangen!

En dan is het aan jou!

Heb je een match? Leuk! Je hebt nu een mailtje ontvangen waarin de contactgegevens staan van die ene m/v die je tijdens het speeddaten in Gent ontmoet hebt en met wie het duidelijk wel klikte. Nu is het aan jou om de telefoon te nemen en een afspraakje te regelen.

 

Succes en veel plezier!

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.