Speeddating Antwerpen, werkt dat eigenlijk wel?

De wet van de cijfertjes

Hoe je de juiste m/v vindt? Je kan rekenen op de wet van de cijfertjes. Als je maar genoeg andere singles aanspreekt, tref je er ooit wel een die bij je past. Hoe meer ontmoetingen, hoe meer kans om de ware tegen te komen. Het is gewoon een waarheid als een bus.

Maar waar en hoe kan je die vrijgezellen ontmoeten? Dat is een veel belangrijkere vraag. Als we de wet van de cijfertjes volgen, zal je heel wat tijd moeten vrijmaken...

Speeddating in Antwerpen, dé manier om snel veel singles te ontmoeten op 1 plek

Dat is net de sterkte van speeddating in het algemeen en dus ook van speeddating in Antwerpen. Je gaat op 1 avond namelijk maar liefst minstens 7 singles ontmoeten op een en dezelfde plek. Dat kunnen er trouwens ook meer zijn, want in Antwerpen is speeddating erg in trek en zijn de groepen vaak iets groter.

Je gaat er bovendien niet alleen véél singles ontmoeten. Je weet ook vooraf dat elke kandidaat single is, ongeveer jouw leeftijd heeft, waarschijnlijk in de ruime omgeving van de speeddate locatie woont en net zoals jij zin heeft in een toffe babbel. Dat vergemakkelijkt de zaken aanzienlijk.

Het resultaat van speeddating in Antwerpen

Op de speeddating in Antwerpen hebben alle kandidaten al heel wat gemeen. Zo hebben ze allemaal ongeveer dezelfde leeftijd, wonen ze in dezelfde regio, ze zijn uiteraard allemaal single en ze zijn meestal erg spontaan. Het concept spreekt nu eenmaal vooral sociale en extraverte mensen aan. Soort zoekt soort zeggen ze dan en dat blijkt ook uit de resultaten.

Uit onderzoek is gebleken dat gemiddeld uit elke speeddating in Antwerpen toch 1 langetermijn relatie voortkomt. Dat zijn gemiddeldes natuurlijk, maar wel een mooi resultaat. En dat zijn enkel de langere relaties. Matches en toffe dates zijn er nog veel meer!

Gewoon tof

Speeddating wordt al jaren in Antwerpen georganiseerd en quasi alle avonden geraken snel volzet. Dat komt niet alleen omdat speeddating een gemakkelijke en snelle manier is om mensen te ontmoeten en omdat het concept blijkt te werken, maar vooral ook omdat het gewoon leuk is om te doen. Dat is de echte en eigenlijk de reden waarom je speeddating in Antwerpen eens moet proberen. Je hebt trouwens niets te verliezen en heel wat te winnen, dus waarom niet?

Conclusie?

Speeddating in Antwerpen is een snelle en gemakkelijke manier om singles uit regio Antwerpen te ontmoeten. Het is leuk om te doen én doordat de andere kandidaten net zo sociaal zijn als jij is de kans groot dat het met 1 of zelfs meerdere vrijgezellen zal klikken. Je hebt geen enkele reden om het niet te proberen, je hebt niets te verliezen en best veel te winnen. Dus, waar wacht je nog op?

Bekijk de kalender en schrijf je in!

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.