Praktische info

Waar kan je gaan speeddaten?

Je kan op verschillende plaatsen in Vlaanderen gaan speeddaten. Er is binnenkort vast ook wel een speeddate avond gepland bij jou in de buurt. Neem je agenda bij de hand en surf naar de kalender!

Onze speeddates gaan door in een discreet kader. Dat is vaak een aparte ruimte in een trendy café of bar. Die vind je in het stadscentrum en daardoor zijn ze ook vlot met de wagen én met het openbaar vervoer bereikbaar.

Hoe en wanneer inschrijven?

Inschrijven voor een speeddate avond is bijzonder gemakkelijk. In de kalender zie je meteen waar en wanneer er speeddates voor jouw leeftijdsgroep worden georganiseerd en of er nog een plaatsje vrij is.

Je kan meteen doorklikken om in te schrijven en ook de betaling voer je meteen online uit (Visa, Mastercard, Maestro, bancontact of Paypal). Van zodra je inschrijving en betaling verwerkt zijn, krijg je meteen een bevestigingsmailtje met praktische informatie. Heb je geen mailtje ontvangen, dan is de inschrijving waarschijnlijk niet correct geregistreerd. In dat geval neem je best even contact met ons op.

Je kan inschrijven wanneer je wil en dat tot zelfs enkele uren voor het evenement, maar wacht ook weer niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt en volzet is volzet.

Wat als er onvoldoende inschrijvingen zijn? Gaat de avond altijd zeker door?

We garanderen dat je 7 singles van jouw leeftijd gaat ontmoeten. Wanneer we onvoldoende inschrijvingen hebben, dan annuleren we liever de geplande avond dan dat je teleurgesteld zou zijn. Het betaalde inschrijvingsgeld plaatsen we als tegoed op je profiel zodat je meteen op een andere datum kan deelnemen.

Wat kost zo'n speeddate?

Voor een deelname aan een van onze speeddate avonden betaal je 39,00 EUR. In deze prijs zit inbegrepen:
• Een drankbonnetje bij aankomst op de locatie
• Professionele moderatie tijdens de hele avond
• Toegang tot het online matching systeem dat de matches van de avond verwerkt en contactgegevens uitwisselt
• 21% btw

Terugbetalingsbeleid en hoe werkt het tegoed?

Inschrijvingsgelden worden nooit teruggestort. Bijvoorbeeld in geval van annulering wordt het bedrag in je profiel als tegoed toegekend. Met dit tegoed kan je dan meteen voor een andere speeddate avond inschrijven. Je hoeft daar enkel de normale inschrijfprocedure voor te volgen. Je logt in, je selecteert de juiste datum en deze website zal het tegoed automatisch verrekenen in de betaalfase.

Heb je een tegoed, maar je bent een fantastische partner tegen gekomen en dus niet meer op zoek naar de ware liefde? Waarom gebruik je je tegoed niet om een cadeaubon speeddaten te kopen? Zo geraakt je beste vriend(in) misschien ook aan een tof lief?

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.