Speeddating wordt vaker georganiseerd dan je denkt!

Bij speeddating Vlaanderen speeddates op maar liefst 8 locaties

Bijna elke dag wordt er speeddating ergens in Vlaanderen georganiseerd. Neem je agenda bij de hand want in deze kalender ontdek je op welke dagen er een speed date in Antwerpen, Gent, Leuven, Mechelen, Hasselt, Brugge, Meise, Lille, … gepland staat voor jouw leeftijdscategorie.

Wacht niet te lang om in te schrijven, want speeddating wordt elke dag populairder en de plaatsen zijn beperkt!

17/12 Kempen (Geel), 25-35j

Plaats voor mannen: JaLocatie: Kempen (Geel)
Plaats voor vrouwen: JaDatum: 17/12/2019
Leeftijd mannen: vanaf 25j tot 35j
Uur: 19:30
Leeftijd vrouwen: vanaf 25j tot 35j
Prijs: € 29

Het Atrium

Markt 51a
2440 Geel

We konden niet één zinnige reden bedenken waarom we Brasserie Het Atrium niet zouden kiezen als onze vaste speeddating locatie in Geel. Deze trendy bar heeft namelijk alles in huis om van elke speeddate een bijzonder avondje uit te maken. Sfeer, klasse en gezelligheid kom je hier nooit tekort! We begrijpen dus best dat je na de speeddate met plezier nog wat langer blijft om met de andere deelnemers na te praten aan de bar.

Wat gebeurt er na de inschrijving?

  • Check meteen je mailbox, want je ontvangt direct een bevestiging van je inschrijving.
  • Je bent je afspraak op onze speeddate toch niet vergeten? Daags voor het event sturen we toch nog even een reminder.
  • Op de dag van de speed date staat de SmartVibes moderator je op de locatie op te wachten. Hij/zij zal je meteen je drankbonnetjes overhandigen en een woordje uitleg geven over het verdere verloop van de avond en dan gaan we van start!
  • Na de speed date nog even met de andere deelnemers napraten aan de bar? Doen!
  • Vergeet de dag nadien niet om via deze website je matches in te geven. We zijn benieuwd wie je graag opnieuw wil ontmoeten en of de klik wederzijds was. Als dat zo was, krijg je trouwens een mailtje met de gegevens van je gesprekspartner zodat je hem/haar kan contacteren om een afspraakje in te plannen.

Bereikbaarheid

Brasserie Het Atrium ligt op minder dan een kilometer van het station van Geel. Je kan dus perfect met de trein naar je speed date komen en het laatste stukje te voet afleggen.

Ben je iets minder sportief aangelegd, dan kan je natuurlijk ook met de wagen komen. Kijk eerst even of er nog plek is op de privé-parking achter de zaak. Zijn die parkeerplaatsen volzet, dan kan je in de Stationsstraat ook Parking Station proberen of de parking van supermarkt VEWO die je via de Kollegestraat kan bereiken. Van daaruit kan je meteen de wegwijzers aan de ingang van het Corbie Hotel naar Brasserie Flore te volgen.

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.